Fermeture
De RJV zal van donderdag 13 mei tot en met vrijdag 14 mei gesloten zijn.
Opgelet voor pogingen tot phishing via sms'en en mails die in naam van de RJV circuleren

In deze periode waarin het vakantiegeld betaald wordt, waarschuwt de RJV de mensen die frauduleuze sms’en en mails in naam van de instelling ontvangen. De RJV heeft het nodige gedaan om de valse sites te blokkeren maar er kunnen nog altijd sms’en met nieuwe links circuleren. We vragen aan de bestemmelingen van het bericht om nooit op de link in de sms te klikken.

De RJV waarschuwt voor frauduleuze sms'en en e-mails die momenteel in omloop zijn. In de sms of e-mail wordt gevraagd uw rekeningnummer door te geven via een link die leidt naar een valse website van de RJV. Hierbij wordt ook gevraagd uw DIGIPASS te gebruiken. Klik nooit op deze link die u ontvangt via sms! De RJV stuurt nooit sms-berichten en vraagt nooit om jouw DIGIPASS te gebruiken.

De link leidt naar een valse RJV-website. Als een persoon u opbelt om uw persoonlijke gegevens op te vragen en om uw DIGIPASS te gebruiken, doe dit dan zeker niet!

Als u uw rekeningnummer wil meedelen of wijzigen, gebruik dan de online toepassing mijnvakantierekening.be of het online formulier op de officiële website  www.rjv.fgov.be / www.rjv.be

Voorbeelden van valse websites / berichten

Phishing April 2021 sms   Phishing April 2021 websitePhishing Avril 2021 website NL

My e-Box logo paperasse

Om uw vakantieattesten, uw rekeninguittreksels, fiscale fiches...of uw documenten van de RVA, van de FOD Financiën, enz. gemakkelijk terug te vinden, activeer uw account My e-Box. Zo heeft u waar en wanneer u maar wil toegang tot uw documenten op uw smartphone of computer!

Meer te weten komen...

 

Logo CSAM itsmeU wenst het bedrag van uw vakantiegeld te weten te komen? De betalingsdatum? Het aantal vakantiedagen? Uw rekeningnummer invoeren of wijzigen? Ontdek alle voordelen van Mijn vakantierekening. Snel en eenvoudig!
Meer te weten komen...

FAQHebt u een vraag over de gevolgen van de maatregelen tegen COVID-19? Raadpleeg de FAQ om snel een antwoord op uw vragen te vinden.

eIDAS: een nieuw identificatiemiddel voor het portaal

eIDASSinds 10 augustus 2020 kun je een identificatiemiddel van een ander EU-land gebruiken om je aan te melden bij de onlinediensten van de Belgische sociale zekerheid. 

Meer te weten komen...